Ολοκληρώθηκε τον Μάιο η ανακαίνιση του Kinky Opera Live Show Theatre στην Λεωφόρο Συγγρού 154 για να υποδεχτεί τους επισκέπτες, πελάτες, περαστικούς, ανήσυχους τουρίστες των γύρω μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων του κέντρου, αλλά και στους θαμώνες και συχνά επισκέπτες του καταπληκτικού club μας. Κομψά ανασχεδιασμένο, για ακόμα μεγαλύτερη άνεση και πολυτέλεια στην πράξη.

Πλέον, διαθέτει σύγχρονες δομές τεχνολογίας ειδικών εφέ, ηχοσύστημα τελευταίας τεχνολογίας JBL ιδανικό για ξεκούραστη απόλαυση απόδοσης της μουσικής.

Αλλαγές σε όλο τον περιβάλλοντα χώρο με τοποθέτηση κόκκινων αναπαυτικών καναπέδων για χαλάρωση στην απόλαυση της παραμονή σας στο club Kinky Opera.

Φυσικά, η διακόσμηση, οι ανέσεις και οι παροχές κινούνται σε υψηλά επίπεδα, όπως θα περίμενε κανείς από το Club Kinky Opera, ενώ στη διάθεση των φιλοξενουμένων υπάρχει έμπειρο και φιλόξενο προσωπικό για να σας εξυπηρετήσει σε κάθε σας ανάγκη. Επιπλέον, στο kinky Live Theatre μπορεί κάποιος να κλείσει το τραπέζι του για μια ειδική, ξεχωριστή βραδιά χωρίς να τον ενόχληση κανείς στο Prive Stage.

Το Μπαρ μας μπορεί να φιλοξενήσει μοναχικούς πελάτες ή παρέες απολαμβάνοντας το ποτό τους και την μουσική.

Σας περιμένουμε από κοντά για να σας εξυπηρετήσουμε και να σας κάνουμε να περάσετε όμορφα διασκεδάζοντας στον υπέροχο Kinky Opera Club.